Nemcsak a húszéveseké a világ

Már hagyománnyá vált, hogy minden évben egyszer összegyűlünk és kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket, hálánkat az idős emberek iránt. Így tettük ezt 2015. október 17-én is, immáron ötödik alkalommal.

 

Mint minden évben így az idén is Szécsi Tamás polgármester úr köszöntője nyitotta meg a napot, majd ezt követte az ünnepélyes díjátadás, melynek keretein belül: Diós Gáborné, Kolár Norbertné és Szécsi Tamás Polgármester Úr kapta meg az elismeréssel járó emlékérmet.

A nap további részében a színpadi műsoré lett a főszerep, így láthattuk az Epreskert Óvoda nagycsoportosait, az általános iskola 2. osztályosait, akik versekkel és tánccal kedveskedtek a megjelent vendégeknek, ezt követően Szőllősi Tibor szavalatát halhattuk, őt követte a színjátszó csoport, akik a Fösvény legény házasodik című történetet mutatták be, majd Szécsi Károlyné versével zárult a színpadi műsor.

Ezt követően egy finom ebéddel kedveskedtünk vendégeinknek, mely után Márkus Ica művésznő lépett színpadra. Műsorával megalapozta a délután remek hangulatát. A nap végén egy szerény ajándékcsomagot is átvehetett mindenki Szécsi Tamás polgármester úrtól.