Hölgyek köszöntése

Nőnapi műsorunkra idén is rengeteg esztári hölgy volt kíváncsi, így a Művelődési házunk nagyterme ezúttal is hamar megtelt. Elsőként, ünnepi beszédével valamint egy Latinovits Zoltán verssel Szécsi Tamás Polgármester Úr köszöntötte a hölgyeket, majd Varga József esztári lakosokkal készített nőnapi riportfilmje került vetítésre, melyet a Huncutkák mazsorettcsoport: Mazsi csodálatos világ című műsora, valamint az Epreskert Óvoda nagycsoportosainak műsora követett.

Truczkai András szavalatában Aranyosi Ervin: Tudod, a NŐ! című versét az Esztári férfikórus műsora és Cseh Lajos éneke követte, majd a színpadon újra a Huncutkákat köszönthettük ezúttal egy táncos műsorszámmal.
A nemrégiben alakult "Esztár I-pont" Ifjúsági klub "Midget dance" című műsorát követően Német Vince örökzöld slágereket énekelt, majd a nézők az est talán legmókásabb műsorán, egy újraértelmezett szimfonikus előadáson szórakozhattak.
Míg a fellépők az utolsó műsorszámra készülődtek, Német Vince ismételten slágereket énekelt, majd a színpadi műsorok zárásaként esztári apukák táncoltak az ő kis királylányaikkal.
Szeretett hölgyeinket természetesen idén sem engedtük haza üres kézzel, búcsúzóul egy-egy cserepes virággal kedveskedtünk nekik.